Note: Salam & Hi all! This is solely my blog. Segala writing in this blog dtg dr hati sekadar luahan bukan bermaksud utk menghasut atau memburukkan mana-mana pihak. Sesiapa pun anda, jemputlah membaca & bg komen. Kalau suka bole follow kalau tak suka sila ignore saya..peace no war;)

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 19 July 2011

Hizami, Nak Neader Satu!

Saja suka-suka nak header yg lagi cun. Cuba-cuba nasib. hihi (sengih sambil nampak gigi) ..Sape nak join sila click kat banner di bawah:


Perutusan khas untuk Incik Hazami:

'Kehadapan Hizami, saya nak satu header sebab saya ni amatlah tak creative. Dah la tak creative malas plak nak explore photoshop. Main amek gambar incik suami dan edit saja. Amatlah tak cantik & tak tertarik. Maka silelah bagi saya satu header yg cun dan chumel, bole?' 






9 comments:

..hizamirahim.. said...

hehe.
thanks for joining.
;)

Cik Ecah said...

CANTIK LA PAS NI HEADER AKAK :)

fadlisabri said...

gud luck~~

visit here frm Egypt~

http://coretanfadlisabri.blogspot.com/

Mra Mastura said...

gudluck!

*Syunathegadis* said...

haii :) visiting here..
wishing you good luck yaa :)

IdaSahman said...

Hizami: Welkam.

Cik Ecah:Mudah mudahan la kalau Incik Hizami nak bg ler kak akak.

Fadli:Lots of thanx. Salam ukhwah dr m'sia utk kamu di perantauan.

Mra Mastura: Thanx cutie..

ijat_asni said...

good luck
^_______^

belogkayangan said...

semoga anda terpilih :)

IdaSahman said...

ijat_asni:tq :)
belogkayangan: mudah-mudahan ye;)